Slide Dutch Top Photo Art

Over Robert Esseboom

Sinds zijn achtste zijn hij en zijn camera onafscheidelijk. Zijn krachten liggen bij portretfotografie, bedrijfsfotografie en kunstfotografie: Robert Esseboom, uw fotograaf.

 

Robert Esseboom Fotografie kent drie specialiteiten:

  • Portretfotografie, zowel in een studio als op locatie
  • Bedrijfsfotografie
  • Kunstfotografie

 

Bekijk hieronder het werk van Robert Esseboom:

Aanbeveling

Ik kwam je tegen tijdens een van de BNI bijeenkomsten in Lelystad. Daar bleek voor mij al dat je veel meer was dan alleen een fotograaf. Tijdens onze gesprekken kwam je veelzijdigheid nog verder naar voren, niet in de laatste plaats door alle functies die je binnen verschillende bedrijven en organisaties bekleed.

 

Toen wij, voor ons nieuwe product “vanuit het zadel” ,de marketingstrategie met beelden wilden ondersteunen was de keuze voor jou als fotograaf al snel gemaakt. Tijdens ons gesprek over welk “plaatje” onze dienstverlening het best ondersteunt heb je niet alleen de foto maar juist ook het doel en de inhoud ervan onder de aandacht gebracht. In dat gesprek gebruikte jij al je ervaring, diversiteit en vakmanschap en zo kwamen wij samen al snel tot wat het beeld moest worden en zeggen.

 

Inmiddels wordt de foto in verschillende media on- en offline ingezet en plukken wij daarvan de resultaten. Zonder jou was dat zeker niet gelukt. Bedankt voor je positieve, pragmatische en deskundige inbreng. De foto is dan ook geweldig geworden en sluit (hoe toevallig) helemaal aan bij jou credo “Take live as it comes”

 

Twan Hillebrand Consultant & Troach

Over mij

Robert Esseboom was nog maar acht jaar toen hij zijn allereerste camera kreeg. Na verschillende rolletjes te hebben volgeschoten met foto’s van zijn familie was het tijd voor iets nieuws. Hij nam zijn camera mee naar buiten en begon met het fotograferen van de natuur.

 

Daar begon zijn liefde voor landschappen. Op zijn knieën kroop hij de natuur door om allerlei beestjes en planten te fotograferen. Toen hij ouder werd besloot hij maar gewoon te gaan staan en begon hij met het maken van totaalplaatjes van landschappen. En daar leef het niet bij. Zijn interesse voor urbex – het fotograferen van vervallen, oude gebouwen – groeide ook.

 

In 2009 begon Robert met het fotograferen van portretten. In zowel de studio als op locatie zette hij heel veel verschillende mensen op de foto. En daar is hij nog steeds niet mee gestopt.

 

Robert Esseboom ziet fotografie als het moderne schilderen. Het spelen met licht, kleur en vorm vindt hij het mooiste dat er is. Op zoek naar informatie en inspiratie reist hij de wereld rond, want volgens Robert Esseboom blijft fotografie een constante speurtocht die de fotograaf steeds weer naar hogere niveaus en vaardigheden leidt.