"Take life as it comes"

Werkwijze

Portretfotografie
Iedere mens heeft iets unieks. In een portretfotosessie met Robert Esseboom ga je op zoek naar jouw eigen, unieke schoonheid. Robert Esseboom Fotografie vindt deze schoonheid terug in de ogen, omdat daarin de ziel te zien is.

Robert Esseboom beschikt over een kleine, goed uitgeruste studio aan huis. Mocht u liever een fotoshoot in uw vertrouwde omgeving, is het ook mogelijk om de studio mee te nemen naar uw huis.

Voor de dag van de fotoshoot ontvangt u een PDF met allerlei handige tips. Hier staat bijvoorbeeld op dat effen kleding vaak het mooist staat bij een fotoshoot, of dat u bij een groepssessie het best kleding kunt aantrekken die is afgestemd op de kleding van de anderen. De tips hoeven niet te worden opgevolgd, maar zijn erg handig als u geen ervaring heeft met fotoshoots.

Tijdens de fotoshoot staat plezier centraal. Wanneer u plezier hebt in de fotoshoot worden de foto’s namelijk het mooist. Robert Esseboom laat regelmatig zien welke foto’s hij heeft geschoten, zodat u weet hoe u erop staat.

Na de fotoshoot maakt Robert Esseboom een selectie van het geschoten materiaal en begint dan met de bewerking van de foto’s. Deze bewerkingen nemen ongeveer een uur per foto in beslag. Zodra de foto’s klaar zijn worden ze via een afgeschermde website gepubliceerd. Zo kunt u zelf kiezen welke foto’s u laat afdrukken en waar.

Voor, tijdens en na de fotoshoot is Robert Esseboom altijd bereikbaar voor vragen.
Klik hier voor de tarieven.

Bedrijfsfotografie
Robert Esseboom zorgt ervoor dat uw wensen wat betreft bedrijfsfotografie worden vervuld. Wanneer u een afspraak maakt worden er op een besproken locatie foto’s gemaakt in verschillende stijlen. Naar aanleiding van deze foto’s wordt een uiteindelijke stijl gekozen waarin de rest van de foto’s zullen worden gemaakt.

Robert Esseboom werkt bij bedrijfsfotografie met het agile-model. Dit houdt in dat er na de shoot een tarief wordt afgesproken dat niet afhankelijk is van de tijd die in de foto’s is gestoken of de hoeveelheid foto’s die zijn gemaakt. Samen met u wordt besloten wat u mijn werk waard vindt. Zo krijgt de klant het beste resultaat.

Copyright 2013 - Robert Esseboom Fotografie