"Take life as it comes"

Over Robert Esseboom

Robert Esseboom was nog maar acht jaar toen hij zijn allereerste camera kreeg. Na verschillende rolletjes te hebben volgeschoten met foto’s van zijn familie was het tijd voor iets nieuws. Hij nam zijn camera mee naar buiten en begon met het fotograferen van de natuur.

Daar begon zijn liefde voor landschappen. Op zijn knieën kroop hij de natuur door om allerlei beestjes en planten te fotograferen. Toen hij ouder werd besloot hij maar gewoon te gaan staan en begon hij met het maken van totaalplaatjes van landschappen. En daar leef het niet bij. Zijn interesse voor urbex - het fotograferen van vervallen, oude gebouwen - groeide ook.

In 2009 begon Robert met het fotograferen van portretten. In zowel de studio als op locatie zette hij heel veel verschillende mensen op de foto. En daar is hij nog steeds niet mee gestopt.

Robert Esseboom ziet fotografie als het moderne schilderen. Het spelen met licht, kleur en vorm vindt hij het mooiste dat er is. Op zoek naar informatie en inspiratie reist hij de wereld rond, want volgens Robert Esseboom blijft fotografie een constante speurtocht die de fotograaf steeds weer naar hogere niveaus en vaardigheden leidt.

Een greep uit mijn werk

Copyright 2013 - Robert Esseboom Fotografie